آشنایی با حمل بار با لنج
حمل بار با لنج : در این مقاله از مقالات تاژ ترخیص میخواهیم توضیحاتی راجع به حمل بار با لنج بپردازیم. حمل بار با لنج یکی از محبوبترین روشها برای تکمیل فرآیند صادرات واردات یک کالا میباشد. در ایران به دلیل دسترسی به انواع آبهای ازاد ، دسترسی به کشورهای عربی ، روسیه و دیگر کشور ، حمل بار از رونق فراوانی برخوردار است. در این مقاله قصد داریم به همین موضوع پرداخته و چگونگی حمل بار با لنج را به شما عزیزان آموزش بدهیم.
تعریف لنج
لنج نوعی قایق کوچک و سبک است که بعنوان وسیله برای حمل و جابجایی استفاده میشود. لنجها برای آبهای عمیق مناسب نبوده و در مناطقی استفاده میشود که عمق آب کم باشد. جنس اصلی این نوع وسایل عموما از چوب ، فلز ، الومینیوم و مواد ساختمانی میباشد.
حمل بار با لنج چیست
بار ته لنجی نوعی بار است که با استفاده از قایق های کوچک جابجا میشود. این نوع انتقال برای برای بارهای کشاورزی ، صنایع دستی ، صنایع غذایی و … مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال در برخی مناطق ساحلی ایران برای انتقال مواد غذایی به جزایر ، از لنج استفاده میشود.
شرایط حمل بار با لنج
به طور کلی میتوان گفت این روش حمل و نقل کالا از محبوبترین روشهای حمل کالا دریایی میباشد. دلیل آن این است که هزینههای انتقال کالا با لنج کمتر بوده و صرفه اقتصادی بیشتری دارد. همچنین هزینههای مرتبط با گمرک نیز کاهش پیدا میکند.
این نکته قابل ذکر است که در دفعات و میزان حمل و نقل محموله از طریق حمل ته لنجی محدودیت نیز وجود دارد. میزان واردات با استفاده از روش ته لنجی باید ماهیت مصرف شخصی داشته باشد نه ماهیت تجاری. در غیر اینصورت و چنانچه میزان بار هر لنج بیشتر از مقدار مجاز باشد برچسب قاچاق به آن محموله تعلق میگیرد.
مزایای حمل بار ته لنجی
در ادامه با تاژ ترخیص همراه باشید تا مزایای حمل بار ته لنجی را به شما عزیزان معرفی کنیم. همانطور که بالاتر گفتیم، کاهش هزینه ها یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از لنجها برای جابجایی کالا میباشد.
در حمل بار با لنج نیاز به پرداخت هزینه گمرک نیست و به همین دلیل این نوع حمل و نقل با هزینه کمتر و به صرفه تمام میشود. اگر قصد وارادات با لنج را دارید، حمل بار ته لنجی دشواری خاصی ندارد. کافی است کالاهای مورد نظر خود را بخرید. با سپردن بار خود به یک شرکت حمل و نقل معتبر خیالتان راحت خواهد بود.
مراحل استفاده از لنج
مرحله اول ، بارگیری در بندر مبدا میباشد. مراحل بارگیری در هر بندر میتوان متفاوت باشد. به همین دلیل نمیتوان زمان دقیقی را برای تکمیل بارگیری اعلام کرد. در مرحله بعد کالا به بندر مقصد جابجا میشود. در مرحله آخر نیز فرآیند پیادهسازی و ترخیص کالا صورت میگیرد.
تخمین قیمت حمل بار
ابعاد و وزن کالا: این مورد بدیهی است و در تمام روشهای حمل و نقل به عنوان ملاکی برای تعیین هزینه حمل بار در نظر گرفته میشود.
میزان ارزش کالا: هرقدر که کالاهای شما ارزشمندتر و نفیستر باشند، به دلیل افزایش حساسیت و دشوارتر شدن حمل و نقل از مراحل بارگیری گرفته تا حمل دریایی و تخلیه هزینه حمل بار با لنج افزایش مییابد.
نوع کالا: اینکه کالا فسادپذیر یا فسادناپذیر باشد، در هزینه حمل تأثیرگذار است. همچنین برای برخی از کالاها ممکن است شرایط خاصی برای نگهداری و حمل نیاز باشد.
نگارنده مقاله آشنایی با حمل بار با لنج : آقای مهندس مهدی شکوری، مشاور و مدرس امور ترخیص کالا
جهت برخورداری از مشاوره ترخیص کالا می توانید با شماره ۰۹۳۸۲۶۹۵۲۷۰ تماس بگیرید.