آشنایی با ترخیص و واردات موبایل

ترخیص و واردات موبایل

آشنایی با ترخیص و واردات موبایل

ترخیص و واردات موبایل : همانطور که می دانید با ارتقا سطح تکنولوژی روزافزون، نیاز جامعه نیز افزایش می‌یابد، بنابراین ممکن است کشور مورد نظر توانایی ساخت و تولید تمامی کالاها را نداشته باشد. از این رو واردات بهترین گزینه و انتخاب محسوب می‌شود. در حال حاضر گوشی های همراه مهم ترین نیاز جامعه هستند زیرا به عنوان یک همراه در تمامی مراحل زندگی انسان ها در زندگی مدرن عمل می‌کنند از این رو وجود آن ضروری است. همچنین واردات کالا سبب می‌شود تا کشور دچار رونق و پیشرفت اقتصادی گردد و از پرداخت هزینه های هنگفت بپرهیزد. زمانی از واردات استفاده می‌کنیم که نیروی متخصص کافی و مواد مورد نیاز نداشته باشیم. برای اطلاعات بیشتر از ترخیص موبایل از گمرک با گروه تاژ ترخیص همراه باشید.

مفهوم واردات موبایل 
آیا تا به حال اصطلاح موبایل های وارداتی را شنیده اید؟ لازم است بدانید به تمامی تلفن های همراهی که به کشور وارد می‌شوند موبایل وارداتی می‌گویند. موبایل تنها کالایی است که جز 5 رتبه اول واردات کشور در چند سال اخیر است. در سیستم تمامی گوشی های رجسیتری وجود دارد که برای خروج از کشور یا ورود به آن باید فعال گردد. برای مثال شما در طول سفر موبایل مورد نظر خود را خریداری کرده اید و برای ورود به کشور خود و استفاده از اپراتورهای داخلی باید رجسیتر آن را متناسب با موقعیت کنونی تنظیم نمایید. در مثال بعدی شما شخصی را تصور کنید که مسافر است اگر صرفا در یک مدت زمان کوتاه مستقر باشد نیاز به رجیستر گوشی نیست اما اگر اقامت او طولانی باشد حتما باید برای آن اقدام کند.

تعریف رجیستر
در زمانی که شما موبایل وارداتی خرید می‌کنید باید برای رجیستر آن اقدام کنید. رجیستر یک سیستم برای ثبت گوشی های وارداتی است که تنها با سیم کارت خود فرد قابل اجرا است. تمامی موبایل ها باید در سای ت همتا ثبت شوند تا بتوانند از اپراتورهای داخلی استفاده کنند. در ادامه باید بدانید وجود سیستم رجیستری باعث شده تا آمار سرقت گوشی های همراه بسیار کاهش یابد و قاچاق بودن آن ها به سرعت قابل تشخیص باشد. برای استفاده از این سیستم نیاز به پرداخت هزینه نیست و شما می‌توانید با مراجعه به این سایت به صورت رایگان برای ثبت آن اقدام کنید.

چگونگی محاسبه هزینه گمرک گوشی های وارداتی
هزینه موبایل های وارداتی 16 درصد است که 9 درصد مالیات و ارزش افزوده، 4 درصد حق گمرک، 2 درصد حق بازرگانی و 1 درصد برای عوارض هلال احمر می‌باشد. هزینه ترخیص کالا براساس قوانین موجود در گمرک تعیین می‌شود که میزان مبلغ آن براساس هزینه های ورودی ، عوارض، تعداد و حجم کالا، وزن کالاها و مدت ماندگاری در کالا سنجیده می‌شود. شما تنها در صورتی که تمامی هزینه های لازم را طبق ضوابط و شراط پرداخت کنید، مجاز به ترخیص و دریافت کالای خود هستید. اگر می‌خواهید یک ترخیص کالای با سرعت داشته باشید و عدم زیان مالی به سبب وجود پیچیدگی ها داشته باشید باید از یک ترخیص کار ماهر کمک بگیرید. این شخص به صورت نماینده از سمت شرکت تجاری وظیفه دارد کالای شما را در اسرع وقت بدون آسیب در ایمنی کامل آزاد کند و به دست شما برساند. گروه تاژ ترخیص بهترین ترخیص کار موبایل از گمرک با داشتن سوابق درخشان توانسته است خدمات ویژه ای را به مشتریان خود ارائه دهد.

ترخیص و واردات موبایل
ترخیص و واردات موبایل

واردات انواع گوشی تلفن همراه مشمول پرداخت
واردات موبایل به علت اخذ برخی مجوزات خاص دشوار شده است بنابراین شما می‌توانید از شرکت هایی که دارای این مجوزات هستند کمک بگیرید و موبایل های دلخواه خود را وارد کنید. همچنین تلفن همراه جز پرسودترین کالاها به شمار می‌رود که سفارش و واردات آن در حجم بالا توسط تاژ ترخیص انجام پذیر است. در ادامه به محاسبات این تلفن همراه می‌پردازیم:

حقوق ورودی: پنج درصد نرخ ارز را بانک مرکزی هر هفته به گمرک اعلام می‌کند. (ارزش پایه ای گوشی را گمرک مشخص کرده است و بر مبنای آن 5% حقوق و عوارض دریافت می کند)
مالیات بر ارزش افزوده: 9 درصد
مالیات علی‌الحساب: 4 درصد

آیا امکان استفاده از ارز مرجع برای واردات موبایل وجود دارد؟
توجه داشته باشید ثبت سفارش موبایل با ارز مبادله ای انجام می‌شود و برای ترخیص موبایل از گمرک امکان گشایش اعتبار اسنادی وجود ندارد و تنها نمایندگی هایی که مجاز به پرداخت حق ورودی هستند می‌توانند با ارائه ضمانت های بانکی برای پرداخت هزینه های گمرکی موردنظر اقدام کنند. واردات قانونی انواع موبایل و ترخیص آن ها از گمرک دارای شناسه های بین المللی هستند که هرکدام در بانک اطلاعات گمرکی ذخیره می‌شوند و دارای شماره 30008887 هستند که با همین شماره و شناسه 15 رقمی می‌توانید پیگیری کنید و حتی استعلام بگیرید.

تعرفه های گمرکی موبایل

  • ثبت سفارش گوشی تلفن همراه تحت ردیف تعرفه 85171210 است.
  • تبلت با قابلیت نصب سیم کارت دارای تعرفه 84713040 و 84713090 می‌باشد.
  • تعرفه گمرکی ترخیص گوشی موبایل دارای تعرفه ای 85171210 قرار دارد و جز اولویت 9 است.
  • تعرفه گمرکی تبلت در ردیف 847130 می باشد.
  • تعرفه گمرکی لپ تاپ نیز در دریف 8471 طبقه بندی می شود.

مدارک و اسناد مورد نیاز جهت ترخیص موبایل از گمرک
مدارک به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شوند:

مدارک مرتبط به موبایل

  1. ترخیصیه
  2. قبض انبار
  3. بارنامه: شامل تعداد و علامت کالا، تعداد کانتینر، ناخالصی های کالا و بسته ها
  4. پروفرما (مشخصات کالا)
  5. فهرست عدل بندی
  6. گواهی مبدا
  7. ثبت سفارش بازرگانی
  8. بیمه نامه
  9. گواهینامه استاندارد
  10. مجوزهای قانونی
  11. گواهی بازرسی

مدارک مربوط به صاحب کالا

  1. کارت بازرگانی
  2. اصل کارت ملی
  3. کپی از تمامی صفحات کارت بازرگانی
  4. کپی کارت ملی

مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا

  1. اصل و کپی کارت ملی
  2. اصل وکالت نامه محضری
  3. معرفی نامه
  4. دفترچه بیمه

جمع بندی

همانطور که می‌دانید تلفن های همراه یک جز جدایی ناپذیر از زندگی افراد هستند که برای گذران زندگی در هر بخش بسیار مهم جلوه کرده اند. موبایل ها در هر برند و اندازه ای مختص یک کار هستند که افراد طبق نیاز خود می‌توانند آن را خریداری کنند. واردات این کالا باعث شده علاوه بر رشد تکنولوژی در کشور نیازهای جامعه تا حد بسیار بالایی کاهش یابد. گروه تاژ ترخیص دارای نیروی متخصص در بخش واردات است که با واردات کالاهای ضروری کمک شایانی به کشور و تاجران و افراد جامعه کرده است. برای دریافت مشاوره می‌توانید با تاژ ترخیص تماس بگیرید.

نگارنده مقاله آشنایی با ترخیص و واردات موبایل  : آقای مهندس مهدی شکوری،‌ مشاور و مدرس امور ترخیص کالا

جهت برخورداری از مشاوره ترخیص کالا می توانید با شماره ۰۹۳۸۲۶۹۵۲۷۰ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *