آشنایی با نکات مربوط به واردات مواد اولیه پلاستیک

 ترخیص مواد اولیه پلاستیک

آشنایی با نکات مربوط به واردات مواد اولیه پلاستیک

ترخیص مواد اولیه پلاستیک : در این مقاله قصد داریم با ترخیص مواد اولیه پلاستیک که برای حوزه صنایع و تکنولوژی، بسیار مهم است؛ بپردازیم و در مورد نحوه واردات مواد اولیه پلاستیک اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. واردات مواد اولیه پلاستیکی تحت عنوان پلی اتیلن بسیار پرکاربرد در تولید وسایل پلاستیکی است. مواد اولیه پلاستیک رنج وسیع و گسترده ای از مواد اولیه را در برمی گیرد، به همین دلیل آشنایی با ترخیص و واردات مواد اولیه پلاستیک بسیار مهم و کاربردی است.

اخذ مجوز واردات پلی پروپیلن و مواد اولیه پلاستیک

دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی اعلام کرد: به دنبال رقابت‌های ایجاد شده در بورس کالا در جریان معامله دو محصول پلی پروپیلن ومواد اولیه پلاستیک ، کمیته تخصصی پتروشیمی کارگروه تنظیم بازار، مجوز واردات این دو محصول مهم پتروشیمی که مورد نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی است را صادرکرد.
طبق این گزارش، تعدادی از مجتمع های پتروشیمی بر اساس مقررات و قوانین و با هماهنگی دفتر توسعه صنایع پایین دستی با هدف تامین کامل نیاز کشور اقدام به واردات خواهند کرد.

 

نکات مهم در واردات مواد اولیه پلاستیک

این ترکیب کاربرد گسترده ای در صنعت بطری‌سازی و بسته‌بندی پلاستیک دارد، لذا وقتی پلاستیک با موادی از قبیل، الیاف شیشه‌ای مانند و نانولوله‌های کربنی ترکیب می شود، می تواند به طور موثری موجب افزایش مقاومت ماده شود. از لحاظ شکل و رنگ آن، ماده ای بی رنگ بوده و به صورت نیمه بلور تشکیل می شود. از مهم ترین خصوصیات و ویژگی های پلی اتیلن ترفتالات، می توان به پایداری آن در آب و مقاوم در برابر وزن است نسبت اشاره کرد. این واقعیت که این ترکیب به عنوان محصولی ضد شکن شناخته شده است و از لحاظ اقتصادی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، موجب شده واردات مواد اولیه پلاستیک بسیار از لحاظ اقتصادی ضروری و مهم تلقی شود. در همین راستا شرکت ام تی رویال به عنوان ارائه دهنده خدمات بازرگانی واردات و صادرات آماده ارائه خدمات به مشتریان خود در کمترین زمان ممکن است.

مراحل واردات مواد اولیه پلاستیک

مرحله اول: خرید و ارسال کالا

  • نامه‌نگاری و درخواست قیمت
  • تقاضای اطلاعات کالا شامل کاتالوگ و پروفایل فروشنده
  • چانه‌زنی و مذاکره با فروشنده
  • بررسی شرکت تأمین‌کننده
  • نهایی کردن سفارش و گرفتن پیش‌فاکتور (پروفرما)
  • پرداخت هزینه
  • بازرسی کمی و کیفی کالا
  • انتخاب روش حمل

مرحله دوم: ترخیص کالا

  • ثبت سفارش
  • اخذ مجوزهای لازم
  • دریافت اعلامیه ورود کالا به گمرکات
  • پرداخت هزینه‌ها شامل حقوق و عوارض گمرکی
  • حمل کالا به انبار پس از ترخیص
  • دریافت کالا

ضرورت واردات مواد اولیه پلاستیک

امروزه پلاستیک‌ها قطعا پر کاربردترین ماده در صنایع ما هستند. در واقع در دنیای امروزه و مدرنی که در آن زندگی می کنیم، طبق گزارشات صورت گرفته، مشخص شده است که میزان تقاضای پلی اتیلن ترفتالات سالانه بسیار بالاست، لذا در این حوزه، از عمده ترین تولیدکنندگان آن می توان به صنعت نساجی اشاره کرد. در حقیقت بیشترین مصرف این ماده در صنعت بطری‌سازی و بسته‌بندی پلاستیک جات می باشد. که واردات آن برای انواع صنایع و کارخانه جات بسیار کاربردی و مهم است.

 

کاربردهای واردات مواد اولیه پلاستیک در صنایع مختلف

از پلی اتیلن ترفتالات می توان در صنایعی از قبیل، ماشین‌آلات، چاپگرهای سه بعدی و ماشین‌های قالب‌گیری تزریقی می توان استفاده نمود. از آنجایی که این ماده به راحتی به مایع مذاب تبدیل می شود، لذا به راحتی می تواند آن را در ماشین‌های قالب گیری به هر شکلی نمایان کرد.

 

ترخیص چاپگرهای سه بعدی

پلی اتیلن ترفتالات، پلاستیک مناسبی برای استفاده در چاپگرهای سه بعدی است. ترکیبی موثر و انعطاف پذیر که مقاومت بالایی در نمونه های سه بعدی دارد. برای ترکیباتی که نیاز به انعطاف پذیری و سختی بالایی دارند، مثل: قطعات مکانیکی مورد استفاده در این چاپگرها، می توان از این ماده استفاده نمود.

 

ترخیص ماشین آلات

پلی اتیلن ترفتالات به میزان قابل توجهی در ماشین آلات در حال توسعه ، استفاده می شود. در این حوزه می توان از این ماده برای تولید ماشین‌هایی با عملکرد مناسب استفاده کرد.

 

ترخیص ماشین های قالب‌گیری

از آن جایی که پلی اتیلن ترفتالات، ترکیبی است که به راحتی تزریق می شود و می توان از آن به آسانی در ماشین‌های قالب‌گیری استفاده نمود، لذا بسیار مهم و ضروری است که نحوه و کاربرد آن را در این گونه ماشین‌آلات بدانید. به طور معمول در دستگاه های قالب‌گیری، این ماده باید از قبل خشک باشد تا بتوان از آن استفاده نمود. عوامل متعددی می توانند در قالب گیری این ترکیب نقش داشته باشند:

از لحاظ میزان سمی بودن پلی اتیلن ترفتالات در صنایع مختلف می توان گفت که تقریبا به عنوان ماده‌ای بی اثر و ایمن شناخته شده و این امر موجب شده تا بتواند به درستی نقش و عملکرد خود را در بسته‌بندی موادغذایی و نوشیدنی ایفا کند. تحقیقات نشان داده است که این ماده، در برابر آلودگی و حمله باکتری ها و سایر عوامل بیماری‌زا ایمن بوده، لذا آسیب جبران‌ناپذیری در محیط زیست ایجاد نمی‌کند.

تعرفه گمرکی واردات مواد اولیه پلاستیک

کد تعرفه گمرکی پلی اتیلن ترفتالات ۳۹۰۷۶۰۲۰ از کشور کره جنوبی می باشد.
کد تعرفه گمرکی پلی اتیلن ترفتالات -گرید صنعتی ۳۹۰۷۶۹۹۰ از کشور ترکیه می باشد.

قوانین ورود مواد اولیه پلاستیک

قوانین ورود مواد اولیه پلاستیک در ایران چگونه است و ابزارهای اجرایی آن چه مواردی هستند؟

یکی از مراحل واردات کالا به ایران آَشنایی با قوانینی است که در این زمینه در کشور ما موجود می‌باشد. وظیفه اجرای قانون صادرات و واردات به عهده هیئت دولت است. وزارتخانه ها و ادارات کل در این زمینه ابزار اجرایی دولت می باشند.

از این رو، مجموعه‌ای از قوانین در مورد فرآیندهای عملی واردات و صادرات دیده می‌شود. این قوانین روش‌هایی مانند ثبت نام، الزامات صدور مجوز، فهرست محصولات لازم برای رعایت برخی مقررات فنی و … را مد نظر قرار می‌دهد. این قوانین در شرایطی به‌وسیله دولت اجرایی شده که بسیاری از مصوبات دیگر توسط وزارت صمت تدوین می‌شود.

 

واردات مواد اولیه پلاستیک به شرط تأیید محیط زیست

دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران گفت: واردات مواد اولیه پلاستیک به کشوربا مجوز 15-10 درصد واردات و با رعایت ضوابط مربوطه امکان پذیر است و واحد واردکننده این محصول پتروشیمی باید دارای تأییدیه زیست محیطی باشد.

 

مزایا و معایب واردات مواد اولیه پلاستیک

از مهم ترین مزایای واردات مواد اولیه پلاستیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در دسترس بودن و راحتی استفاده از آن
  • وزن بسیار سبک و مقاومت بسیار بالای آن
  • مقاوم در برابر رطوبت
  • مقاومت شیمیایی عالی آن در برابر آب و مواد دیگر
  • ضدشکن بودن آن
  • قابلیت بالای بازیافت آن
  • ترکیبی بسیار شفاف و بی رنگ است.

 

از معایب واردات مواد اولیه پلاستیک می توان به موارد زیر اشاره کرد :

حساس در مقابل اکسیداسیون

از آن جایی که پلی‌اتیلن ترفتالات ترکیبی است که برای ذخیره آبجو و شراب استفاده نمی‌گردد، لذا ممکن است در بعضی از موارد استفاده از آن موجب تخریب حس چشایی شود.

نگارنده مقاله آشنایی با نکات مربوط به واردات مواد اولیه پلاستیک : آقای مهندس مهدی شکوری،‌ مشاور و مدرس امور ترخیص کالا

جهت برخورداری از مشاوره ترخیص کالا می توانید با شماره ۰۹۳۸۲۶۹۵۲۷۰ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *